ma 9 december 2013 11:50
_

_
Landelijke actie "1dagniet"
_
Aanstaande woensdag 11 december 2013 start er een nieuwe landelijke campagne genaamd "1dagniet". Het doel van deze actie is om alle krachten in Nederland te bundelen en inwoners te stimuleren voor preventieactiviteiten. Met steun van politie en overheden is het de bedoeling om één dag geen woninginbraken te laten plaatsvinden. Uiteraard is deze actie niet alleen bedoeld voor die ene dag maar om te zorgen dat er in de toekomst meer initiatieven worden genomen om woninginbraken tegen te gaan.

1dagniet vraagt alle organisaties en inwoners om hieraan mee te doen en Preventieteam Maartensdijk steunt deze actie natuurlijk ook! Onze bedoeling is om zoveel mogelijk inwoners op straat te laten observeren en preventieve maatregelen te laten treffen.

Wij zouden het dus erg waarderen als u aanstaande woensdag even een extra rondje gaat wandelen en het dorp controleert op verdachte situaties. Inbraken vinden op elk moment van de dag plaats dus het maakt niet uit op welk tijdstip er gelopen wordt.

Controleer deze dag ook uw eigen huis op inbraakgevoelige plekken en geef inbrekers geen reden en geen kans om snel naar binnen te komen. 90% van de inbraken zijn namelijk op gelegenheid en gebeuren binnen enkele minuten!

Breng zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen op de hoogte door deze pagina door te sturen.

Alvast bedankt!

Kijk voor meer informatie over 1dagniet op www.1dagniet.nl


Melding maken
Iets verdachts gezien, overlast, ingebroken, vandalisme, onveilige of andere zorgelijke situaties?
Klik hier en meld het direct!Belangrijk
Blijf op de hoogte
_
Laat je naam en e-mailadres achter voor het ontvangen van belangrijke informatie.

Naam

E-mailadres

_