wo 18 december 2013 12:00
_

_
Openlijke geweldpleging
_
Op dinsdagochtend 17 december 2013 tussen 07:30 uur en 07:40 uur is er een meisje van haar fiets getrapt. Ze fietste op haar rode damesfiets over het "Vuurschepad" dit is een fietspad gelegen tussen de Dorpsweg en de Dennenlaan in Hollandsche Rading. Halverwege is ze links ingehaald door een jongen in een gele jas. Deze jongen fietste haar voorbij. Nadat de jongen in de gele jas voorbij was, werd zij aan de rechterzijde ingehaald door een tweede jongen. Deze jongen gaf zonder enige aanleiding een trap tegen haar rechter onderbeen. Hierdoor kon zij zich ternauwernood staande houden. Vervolgens werd zij direct weer rechts ingehaald door een derde jongen die haar ook een trap gaf waardoor ze ten val kwam en in een sloot terecht kwam. Het meisje zag nog wel dat er een vierde jongen achter de drie andere aanfietste. Bij het weg fietsen hoorde zij de jongens lachen.

Ze heeft nog om hulp geroepen, echter niemand reageerde. Wel kon ze vertellen toen zij weer op het droge stond dat er vanuit Hollandsche Rading mensen aankwamen fietsen die de jongens gezien moeten hebben. Ze is later op de dag met haar ouders naar het ziekenhuis geweest. Ze heeft blauwe plekken op haar rechterbeen, haar rechterduim is gekneusd en ze heeft last van haar rug.

Op dit moment wordt er gezocht naar getuigen! Heb je iets gezien of gehoord hierover? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Melding maken
Iets verdachts gezien, overlast, ingebroken, vandalisme, onveilige of andere zorgelijke situaties?
Klik hier en meld het direct!Belangrijk
Blijf op de hoogte
_
Laat je naam en e-mailadres achter voor het ontvangen van belangrijke informatie.

Naam

E-mailadres

_